ФІЗОБЛАДНАННЯ В «ТЕРЕМОК» ПРИДБАЄМО - ПРО УСІХ ДІТОК ПОДБАЄМО Відхилений

Доданий
18.11.2021
Номер
15
Освіта

В ЗДО №8 "Теремок" Центр Софії Русової необхідно створити належні оптимальні умови для підвищення рухової активності та покращення функціональних можливостей організму дітей, в наслідок чого виникає необхідність оновлення та наповення сучасним інвентарем спортивної зали.

Автор проєкту
Надія
Надія Ткачук
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
квартал Добринінський, 2, Славутич

Опис

Проблема

Заклад відкритий у 1991 році. За роки експлуатації ігрове, фізкультурне обладнання у спортивній залі втратило естетичну привабливість, має незадовільний стан та морально застаріле. Не відповідає сучасним вимогам закладу дошкільної освіти. На даний час у «Теремку» центру Софії Русової функціонує 10 груп в яких виховуються 143 вихованців, серед яких є і діти з особливими освітніми потребами.

Мета проєкту

Заміна ігрового обладнання ,наповнення спортивної зали новим, унікальним, яскравим простором для вихованців закладу. Задоволення дитячих потреб у рухах, підвищення рівня їх фізичної активності та загартування організму дітей. Корекція здоров’я дітей з особливими освітніми потребами.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту забезпечить безпечне перебування дітей дошкільного віку у фізкультурній залі закладу дошкільної освіти, зміцнення здоров'я, профілактику гіподинамії дошкільників в тому числі дітей із особливими освітніми потребами, задовільнення потреб у руховій активності, оздоровлення і організація дозвілля вихованців закладу.

Для кого цей проєкт

Для вихованців закладу дошкільної освіти «Теремок» центр Софії Русової різного віку від 1 до 6 років, зокрема і діти з особливими освітніми потребами на заняттях, святах, розвагах та індивідуальній роботі.

План заходів з реалізації проєкту

Налагодження контактів із виконавцями проекту.
Закупка інвентаря, сучасного ігрового обладнання.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Реалізація проекту, на нашу думку, забезпечить створення сучасного комфортного розвивально-ігрового середовища у фізкультурній залі закладу дошкільної освіти та умови для зміцнення усіх складників здоров’я особистості дитини, тому ж числі і дітей з особливими освітніми потребами.

Очікуваний термін реалізації проєкту

травень-вересень 2022

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Здорожчання вартості товару
Затримка з вини виробника
інфляція

Приклади (кейси) схожих рішень

Приклад даного проекту реалізовано у ЗДО №5 "Джерельце" м. Славутич

Співавтори

Іваниченко Ю.Ю

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління освіти і науки

ПІБ Відповідальної особи

Живець Людмила Миколаївна