«Подальше вдосконалення сучасної тренажерної зали ФОК «Богатир» На реалізації

Доданий
17.11.2021
Номер
10
Спорт

Подальше розширення тренажерної бази фізкультурно-оздоровчого комплексу «Богатир» шляхом придбання новітнього обладнання та тренажерів для здійснення та розширення масовості фізкультурно-оздоровчих занять серед дітей, підлітків та дорослих, розширення та зростання можливостей для занять спортом, пропагування здорового способу життя.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Каленський
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
квартал Бєлгородський, 1, Славутич

Опис

Проблема

Фізкультура та спорт, невід’ємна складова життя людини, має велике значення в житті як дорослої людини, так і підростаючого покоління. Масове залучення людей різного віку до занять фізкультурой та спортом значно підвіщує рівень життя в різних його проявах, впевненість в своїх силах, а як наслідок – забеспечує гармонійний розвиток.
Здоров’я людини має декілька важливих складових. Це фізичний, психологічний стан, вміння знайти своє місце в соціумі, духовні та моральні цінності, знання про правильне, сбалансоване харчування. Всі ці складові гармонійно поєднуються та паралельно розвививаються під час регулярних занять фізичною культурою та спортом. Людина стає більш дисциплінованою,постійно працює над своїм вдосконаленням та розширює свій світоогляд та знання, гармонійно розвиває своє тіло, розумові здібності, стає впевненою в своїх силах,загортовує характер, відволікається від шкідливих звичок (паління, алкоголь,наркотики, надмірне перебування за комп’ютером).
Сьогодні все більше людей розуміють важливий вплив занять фізичною культурою та спортом на якість повсякденного життя, на результативність праці та навчання. Крім того, заняття фізичною культурою та спортом на сучасних тренажерах є основним засобом реабілітації після травм, операцій та подовження повноцінного життя людей похилого віку. Вони доступні людям різного віку (від 8 до+ 80 років), статі, стану здоров’я завдяки великій варіативності складових (кількість повторів, підходів, ваги обтяження,вибору вправ та їх комбінацій, методиці виконання, кількості тенувальних занять на тиждень і т.п.) фізичних навантажень.
Після участі та перемоги у бюджеті участі 2018 року проекту «Від гармонії душі та тіла кожного, до здорової квітучої держави» заняття в ФОК «Богатир» набули більшої якості та масовості.
Цей проект спрямований на те, щоб тренажерна зала ФОК «Богатир» стала більш сучасною та надавала якісні послуги мешканцям нашого міста.

Мета проєкту

Формування свідомості, стійких традицій в галузі спорту і здорового способу життя як невід’ємної складової культурного виховання жителів нашого міста.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Придбання якісного спортивного обладнання (стіки для штанг, гантелі) та тренажерів для різних груп м’язів.
Головна умова придбання спортивного інвентаря – український виробник. «Підтримай українське!».

Для кого цей проєкт

Даний проєкт розрахований на наступні вікові групи:
-діти (від 8 до 18 років);
-молодь (від 19 до 35 років);
-дорослі (від 36 до 60 років);
-літні (від 61 до 90 років)

План заходів з реалізації проєкту

1. Пошук необхідного обладнання.
2. Придбання (шляхом оголошення тендеру) та доставка замовленого.
3. Облаштування спортивної зали.
4. Проведення інформаційної кампанії щодо оновлення тренажерної бази залу в ЗМІ та соціальних мережах.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Реалізація данного проєкту дасть можливість:
- створити умови для функціонування системи надання доступних і якісних послуг різним категоріям населення у сфері фізичної культури та спорту;
- підвищити рівень охоплення дітей, підлітків, дорослого населення для оздоровлення шляхом долучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом;
- поліпшити результативність віступів учнів спортивної школи в чемпіонатах України та інших офіційних спортивних змаганнях;

Очікуваний термін реалізації проєкту

Грудень 2022 року;

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Інфляція, зміна цін виробника;

Приклади (кейси) схожих рішень

У 2018 році був поданий проєкт "Від гармонії душі та тіла кожного до здорової квітучої держави", що успішно реалізований, приносить користь, здоров'я та задоволення усім славутичанам.

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

КП "Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму"

ПІБ Відповідальної особи

Копилова Ольга