Відкритий фестиваль сучасної музики "Славутич in music" Брав участь

Доданий
26.09.2020
Номер
10
Культурна спадщина і краєзнавство

«Славутич in MUSIC» - стане одним і небагатьох українських фестивалів на якому будуть звучати всі сучасні напрямки музики, відповідно до інтересів активної молоді. Потенційно цей фестиваль – стане однією із складових туристичної привабливості міста. Це спроба організаторів фестивалю продемонструвати досягнення молодих гуртів, зацікавити славутичан і гостей міста зустрічами з виконавцями.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Діордієв
Бюджет
299 931 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Славутицька міська рада, Славутич

Опис

Проблема

У місті Славутичі народжується чимало молодих, перспективних і самобутніх творчих колективів, гуртів, яких об’єднує любов до музики. Вони ведуть концертну діяльність і мають бажання започаткувати музичний фестивальний рух. Але на сьогодні бракує якісного музично-технічного обладнання. Тому реалізація цього проєкту сприятиме оновленню матеріально-технічної бази для організації знакової події Славутича.

Мета проекту

Розвиток музичного фестивального руху, популяризація сучасної музики, підтримка талановитих виконавців, запровадження інновацій в духовному житті Славутича та сприяння розвитку міста, як культурного та туристичного центру регіону.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Славутич славиться своїми музичними традиціями. Організатори нового фесту хочуть створити регулярну туристично привабливу подію - новий музичний фестиваль «Славутич in MUSIC» і залучити до його участі чимало молодих гуртів, які виконують всі сучасні напрямки музики. Цей фестиваль стимулюватиме славутичан та гостей міста до участі у культурних заходах та заохоченню їх до культурної та туристичної діяльності, до активної інтелектуальної, соціальної та творчої діяльності, змістовного дозвілля.
Завдяки цьому проєкту, організатори забезпечать фестиваль новим музично-технічним обладнанням, що дозволить представляти сучасні музичні здобутки, ідеї та досягнення, створювати нові можливості для творчості, відкрити простір для нетворкінгу і широкої комунікації.

Для кого цей проект

Цей проєкт для славутичан і гостей міста, туристів, для дорослих та молоді, для тих, хто хоче отримати сучасні культурно-дозвіллєві послуги в комфортному середовищі, особистісний розвиток та самореалізацію.

План заходів з реалізації проекту

Підготовка Положення про Фестиваль сучасної музики ««СЛАВУТИЧ IN MUSIC»
- Складання специфікації обладнання
- Проведення тендеру на закупівлю музично-технічного обладнання
- Закупівля музично-технічного обладнання
– Підготовка програми фестивалю
- Проведення рекламної кампанію фестивалю
– Залучення до участі музичних виконавців
-Відкриття і проведення фестивалю

Ключові показники оцінки результату проекту

Максимальне залучення аудиторії до фестивальних заходів, митців місцевого та Всеукраїнського рівнів, популяризація їх творчого потенціалу.
Презентація фестивалю в ЗМІ та соціальних мережах, популяризація Славутича, як малої культурної столиці України.
Підвищення туристичної привабливості міста шляхом створення культурно-туристичного простору.

Очікуваний термін реалізації проекту

щорічно у вересні

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризики пов’язані з нестабільною економічної ситуації через пандемію короновіруса, коливання ринкової конюктури (цін, валютних курсів і т.п.)

Файли

Відповідальні підрозділи

Відділ культури, національностей та релігій

ПІБ Відповідальної особи

Баришевська Нина Григорівна