Правильне дозвілля підлітків - запорука успішного виховання! Відхилений остаточно

Доданий
28.09.2018
Номер
17
Спорт

В центральному парку доречно для підлітків міста встановити трасу мотузкового парку. Діти віком від 12 років не будуть тулитися на дитячих майданчиках Рошен, які вже не підходять для їх віку, але крім скейт-парку більше ніде розважитися. Траса передбачається не висока, небезпечна, яка згодом може доповнюватися ще трьома рівнями складності. Це вид активного відпочинку, що викликає позитивні емоції.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Шаговий
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Курчатова вулиця, Славутицька міська рада, Славутич

Опис

Проблема

В Славутичі гостро стоїть проблема вільного часу у підлітків, які проводять час на майданчиках Рошен, які вже не підходять для їх віку, але крім скейт парку більше нема де подіти свою енергію. Пропонується встановити мотузкову трасу в міському парку, яка буде небезпечною не вище 1,5м та матиме попит у дітей. Згодом є можливість доповнювати траси до 4 шт.

Мета проекту

Зацікавити та зайняти вільний час підлітків і молоді спортом та спілкуванням

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Компанія Мирта підготувала комерційну пропозицію на проектування та виготовлення мотузкового парку з перешкодами. Вартість 4 трас різного рівня складності складає 300тис, але наразі пропонується розпочати з однієї траси 90тис, що буде для дітей віком від 12 років. Згодом навіть дорослі змогли б займатися спортом на свіжому повітрі таким чином.
Цей проект може зацікавити ПДМ (є спеціаліст) та Клуб активного відпочинку Rider-X. Згодом можливо проведення змагать, спортивних заходів.

Для кого цей проект

Діти.
Підлітки.
Молодь.
Дорослі

План заходів з реалізації проекту

Компанія Мирта готова спроектувати під нашу місцевість Мотузковий парк, виготовити, протестувати та навчити безкоштовно, інструктора з експлуатації.

Ключові показники оцінки результату проекту

Охоплення підлітків та молоді спортом.
Цікаве проведення часу за активним відпочинком на свіжому повітрі сімей, командних змагань.
Зацікавленість молоді в активному досузі.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Погодні умови.
Форс-мажор

Приклади (кейси) схожих рішень

Мотузкові парки є цікавою новинкою. Впроваджуються для заохочення відвідування міських парків, спортлубів, туристичних баз, торгово-розважальних центрів тощо.

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Відділ молоді та спорту

КП "Житлово-комунальний центр"

ПІБ Відповідальної особи

Шаніна Л.М., Кобяк О.Ф.