Нова Українська школа Брав участь

Доданий
29.09.2017
Номер
34
Освіта

Запровадження сучасних технологій в сфері освіти. Закупівля планшетів для учнів першого класу, учасників проекту "Нова Українська школа"

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Сергієнко
Бюджет
149 970 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Метою початкової освіти є гармонійний розвиток дитини відповідно до її вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб, виховання загальнолюдських цінностей, підтримка життєвого оптимізму, розвиток самостійності, творчості та допитливості. Сучасні реалії обумовлюють використання новітніх технологій уже в ранньому віці і методики навчання з використанням електронних гаджетів успішно використовуються у всьому світі і є дуже ефективними. З огляду на економічну ситуацію в країні батьки не можуть самостійно забезпечити своїх дітей необхідними для навчання сучасними гаджетами.

Мета проекту

Поліпшення системи навчання в початковій школі, застосування сучасних технологій у галузі освіти.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Користування планшетами в процесі навчання дає можливість швидко (за принципом "тут і зараз") отримувати будь-яку потрібну учневі інформацію. На планшеті можуть розміщуватися тисячі підручників, тестів, навчальних посібників, навчальних ігор, які можливо використати миттєво. Це значно економить час, не потребує створення додаткових місць зберігання як з паперовими носіями, а відповідно економить кошти і суттєво розширює рівень можливих знань.

Для кого цей проект

Діти віком від 6-ти років.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Проведення тендеру на закупівлю планшетів

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення якості початкової освіти, збільшення рівня зацікавленності дітей в отриманні знань. Зменшення кількості залежних від гаджетів дітей через знання правил їх використання.