Спортивно-відпочинкова зона у системі "Школа сприяння здоров'ю" Брав участь

Доданий
27.09.2017
Номер
21
Спорт

Активний та безпечний відпочинок на перерві та після уроків - це можливо. Оптимальним рішенням було б облаштування спортивно-відпочинкової зони, на вільній території ЗОШ№4, для дітей різного віку, а також дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Боровик
Бюджет
149 150 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Школа працює з 1998 року.За ці роки вуличні турніки які знаходяться на території школи застаріли і несуть небезпеку для здоров'я дітей, їх травмування.

Мета проекту

Встановлення сучасного обладнання для учнів ЗОШ №4 та вільного використання жителями нашого міста.Задоволення дитячих потреб в активному відпочинку.А також облаштування зони для дітей та дорослих з ОФМ (обмеженими фізичними можливостями).

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Реалізація проекту забезпечить безпечне заняття спортом та активний відпочинок без травмування. Збільшить час перебування на свіжому повітрі. Дає можливість гармонійного формування свого тіла. А головне підтримку і фізичний розвиток дітей з ОФВ.

Для кого цей проект

Для дітей,які відвідують ЗОШ №4, у тому числі діти з особливими потребами. А тажок мешканців нашого міста.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Закупівля сучасного обладнання. Встановлення обладнання та супутні роботи щодо впорядкування території навколо. Відкриття майданчика.

Ключові показники оцінки результату проекту

Безпечний активний відпочинок на свіжому повітрі. Підвищення рівня фізичних якостей дітей і дорослих, та зміцнення їх здоров'я. Проведення уроків на свіжому повітрі у системі "ШСЗ" (школа сприяння здоров'ю).

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція.

Фотографії