Спортивні діти – у майбутньому здорові і успішні дорослі Брав участь

Доданий
25.09.2017
Номер
14
Спорт

Спортивний майданчик в "Калинці" побудований у 1988 році. Обладнання застаріле, не відповідає сучасним вимогам спортивного і ігрового обладнання. Оновлення спортивного обладнання дасть смогу маленькому майбутньому України, - нашим діткам, бути здоровими, розвинутими та мотивованими на успіх.

Автор проєкту
Наталя
Наталя Суріна
Бюджет
149 688 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Обладнання спортивного майданчика закладу застаріле, не сучасне. Потребує заміни на нове зручне, комфортне та безпечне обладнання для фізичного виховання дітей.

Мета проекту

Сприяти популяризації фізичної культури та спорту серед дітей та батьків. Пропагандувати здоровий спосіб життя.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Щоб виховати здорову та успішну людину, насамперед потрібно з дитинства надати їй якісні та безпечні умови для розвитку. Однією із таких умов однозначно може стати сучасний, зручний, естетично оформлений спортивний майданчик на території закладу.Сюди щоденно батьки приводять своїх малят, і створення сучасного спортивно-ігрового майданчику на базі навчального закладу очевидно стане поштовхом для подальшого розвитку фізичних здібностей понад сотні маленьких українців. Хтозна, можливо саме цей безпечний, красиво оформлений та із сучасним обладнанням спортивний майданчик стане благодатним ґрунтом для зростання майбутніх олімпійських чемпіонів України. Адже саме тут наші діти матимуть можливість у повній мірі розкрити свої можливості та допомогти нам, батькам, вчасно їх помітити і розвивати дитину у гармонії з її потребами та природними здібностями. А чи дасть таку можливість застаріле обладнання, яким діти користуються і досі? Відповідь очевидна - ні! Тож даймо змогу маленькому майбутньому України, - нашим діткам, бути здоровими, розвинутими та мотивованими на успіх!

Для кого цей проект

Для вихованців дошкільного навчального закладу №1 "Калинка", першокласників ЗОШ №1,4, для дітей з особливими потребами.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Скласти договори на закупівлю спортивного обладнання. 2. Установка спортивного обладнання. 3. Укладка гумового покриття. 4. Благоустрій території спортивного майданчика. 5. Участь в Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в дошкільних навчальних закладах

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Пропаганда кращих традицій українського спорту.
2. Участь в організації спортивно-масових заходів.
3. Формування стійкої мотивації до удосконалення спортивної майстерності.
4. Створення умов для стимулювання спортивного розвитку малят.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Приклади (кейси) схожих рішень

Немає

Фотографії