Європейській будівлі - сучасну огорожу Відхилений

Доданий
22.09.2017
Номер
10
Комунальне господарство

Огорожа дитячого садка виготовлена з бетонних плит, зношеність огорожі становить 60%. Частина плит відкріплена від стовпів огорожі і вросли в землю. Для ремонтування необхідна важка техніка, тобто сьогодні огорожа не виконує своє основне призначення – комфортне перебування на території закладу.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Пасинчук
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Огорожа дошкільного закладу небезпечна, потребує великих затрат коштів та зусиль на ремонт. Не відповідає європейському стилю будівлі.

Мета проекту

1. Поєднання огорожі з ландшафтним дизайном Невського кварталу та з новим європейським стилем будівлі. 2. Сучасний вигляд конструкції. 3. Надійність і довговічність.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Огорожа – це не тільки визначення меж ділянки, це стіни, які дозволяють створити простір для дитячого життя, це зручність й імідж одночасно. Особливо після термомодернізації будівлі закладу в рамках Грантового Проекту Європейської Комісії в м.Славутич
Зростаючі вимоги до якості інфраструктури диктують необхідність проведення робіт зі створення об’єктів з мінімальною шкодою для навколишнього середовища. Даний проект передбачає благоустрій прилеглої території до дошкільного закладу (сучасний дизайн паркану-огорожі надасть Невському кварталу та й місту в цілому естетичний вигляд ).

Для кого цей проект

Для дітей, батьків, працівників дошкільного навчального закладу, ЗОШ № 1,4 та мешканців Невського кварталу і м. Славутича

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Оформлення договорів на придбання та установку секційної огорожі паркану (50%), воріт, каліток. 2. Установка секційної огорожі. 3. Благоустрій території установки паркану.

Ключові показники оцінки результату проекту

1.Естетичний вигляд дошкільного навчального закладу, Невського кварталу.
2.Поява нового захисного паркану-огорожі створить безпечні умови для вихованців дошкільного закладу і мешканців міста.
3. Комплексний підхід до виховання громадянства, патріотизму, екологічної культури

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Приклади (кейси) схожих рішень

Немає

Фотографії