ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ ТРИВАЄ

Відкрито ще один спосіб голосування за проєкти Бюджету участі! Маємо добру новину, дякуючи високій активності та зацікавленості охочих проголосувати, розробники сайту відпрацювали питання і відкрили можливість проголосувати власникам ID картки.

Крім того, як ви вже помітили, минулого тижня з’явилася ще одна можливість віддати свій голос за проєкти-фаворити і у клієнтів Райфайзен Банк Аваль.
Також нагадуємо, ви можете здійснити вхід до системи Громадський проект м. Славутич через BankID для клієнтів ПриватБанку, банку ПІВДЕННИЙ, КОНКОРД банку, Монобанк, власників MobileID для абонентів Vodafone, Lifecell та власників ЕЦП та через BankID НБУ для клієнтів банків: Ощадбанк, Радабанк, Кредобанк, Мотор-банк, Банк Восток, Ідея Банк, Монобанк, ПУМБ, Банк Південний, ПриватБанк, Асвіо Банк, Конкорд, Форвард Банк, Альянс Гранд, Альфа Банк, Акорд Банк, А-Банк, ОТП Банк, Альянс Банк, Гранд Банк, MTB БАНК, Банк Глобус, ПРАВЕКС БАНК.
Повідомляємо, що у процесі пошуку способів голосування ще раз було розглянуто питання про надання можливості голосувати через електронну пошту та звичайним поштовим відправленням, але було прийнято рішення залишити способи голосування у 2020 році без змін, враховуючи зафіксовані численні випадки фальсифікації при реєстрації у системі у 2017 роц, а також умову голосувати лише особисто.
Важливо! В умовах пандемії, кожен контакт з людьми наражає нас усіх на небезпеку передачі хвороби коронавірусу. Ми не хочемо наражати вас на небезпеку і тому, на превеликий жаль, можливість голосування на паперових бланках у пунктах для голосування (або через поштове відправлення) залишається у 2020 році недоступною.